vrijdag 14 juli 2017

Campari ontbijt, weer eens wat anders dan een champagne ontbijt

Zaterdag 15 juli
11:30, twee motorrijders volledig in motorpak aan de bar bij de supermarkt. Aan de Campari en chips, nee, geen soda erin, het is geen limonadesiroop...
Ik vraag me dan af of het normaal is dat je direct na het ontbijt al aan de campari zit en daarna ook gewoon weer op je motor stapt. Afijn, wij nemen gewoon nog even een cappuccino en gaan dan boodschappen doen voor de lunch en het diner. Vanavond maak ik Zuppa di Cozze, een recept uit het Soprano Cookbook dat ik ooit eens van vriendin Ellen kreeg. Niet om mezelf op de borst te kloppen, maar zo goed krjg je ze zelfs hier in Italiƫ toch zelden.

De rest van de dag blijven we een beetje luieren aan het zwembad en maken een praatje met Andrea die later op de dag naar Verona vertrekt omdat 2 van zijn zussen gaan trouwen, de familie die normaal over de hele wereld verspreid is, is voor de gelegenheid even bijeen in Verona. Tsja, wat een betere plaats om te gaan trouwen dan in de plaats van Romeo en Julia. Zolang je natuurlijk geen Capelet of Montague heet natuurlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten